Cine suntem

Fermele de gaini A&A Farms > Cine suntem

Vezi cine suntem

A&A Farms s-a infiintat in 1999 si inca de la inceput ne-am ghidat activitatea dupa un set de reguli bine definite. Printre acestea se numara calitatea, seriozitatea, dorinta de dezvoltare si spiritul de echipa.

In calitate de producator de produse alimentare si materii prime ce vin in sprijinul industriei agro-alimentare, A&A Farms isi doreste sa ofere consumatorilor produse autohtone de cea mai inalta calitate, realizate intr-un mod transparent . Suntem de parere ca doar prin investitii asupra mijloacelor tehnologice dar si a capitalului uman putem contribui la dezvoltarea durabila si sustenabila a comunitatii locale. In ansamblu, ne dorim sa ne aducem aportul la dezvoltarea agriculturii romanesti prin orice mijloace posibile.

Intregul parcurs este orientat catre realizarea de bunastare si contributia la o lume mai buna, in care ouale si produsele provenite din agricultura sa fie realizate intr-un mod sustenabil prin diferite mijloace:

Urmam norme de biosecuritate stricte si ne place sa avem o grija exagerata fata de sol, facand din multe terenuri degradate pamant fertil(in zona noastra multe soluri sunt argiloase si lipsite de nutrienti).

Bunastarea animalelor este un aspect pe care punem mare pret si integram permanent sisteme de ultima ora pentru a spori sanatatea si confortul animalelor.

Incercam sa influentam tinerii sa intre in sfera agriculturii, iar fermierii si micii producatori sunt ajutati sa castige venituri decente din productie prin crearea unui ecosistem propice activitatilor agricole si prin crearea de posibilitati locale de a desface marfa.

logo a&a farms

Portofoliu nostru:

65

Ferme de pasari

15

Ferma Vegetala

10

Service auto

10

Cercetare si dezvoltare

Contact

Vrei sa colaboram? Ia legatura cu noi!

Sat Bogesti, Comuna Pogana, Judetul Vaslui

+40 745 546 733, +40 751 158 510

contact@aa-farms.ro

Hai sa pastram legatura!

Una dintre valorile noastre este transparenta, asa ca intreaba-ne orice. Iti vom raspunde cat de curand.