Service auto

Fermele de gaini A&A Farms > Service auto

Un altfel de service, nu un alt service!

Cum a luat fiinta proiectul?

Reprezentantul societății a văzut o oportunitatea în posibilitatea de a accesa submăsura 6.4 – Sprijin pentru investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole astfel încât, în urma unei analize atente, s-a propus diversificarea activității de bază (cultivarea cerealelor și creșterea puilor) prin construirea unui service auto în spațiul rural și dotarea acestuia cu echipamente și utilaje necesare.

De ce?

Înfiinţarea unităţii de service auto propuse prin proiect vine în întâmpinarea nevoilor persoanelor fizice sau juridice atât din localitatea Zorleni, cât şi din alte localităţi din judeţul Vaslui, în vederea soluţionării defecţiunilor de ordin tehnic survenite la nivelul autoturismelor din proprietate, eliminând dependenţa de serviciile unor unităţi de profil din alte localităţi.

Legaturi utile

Smart Service Barlad

A aparut in 2018 din dorinta de a crea in zona Barladului un atelier auto cu echipamente de ultima generatie. De asemenea, s a dorit regruparea celor mai buni tehnicieni auto sub acelasi acoperis, fiind gata sa rezolve orice problema apare la masinile clientilor dar si la masinilor din flota AAF.

Astfel, se ofera o gama variata de servicii auto pentru automobilele si autoutilitare sub 3,5 tone

Inca de la inceput, ssb a avut misiunea de a ajuta clientii sa prelungeasca durata de folosinta a automobilelor, oferind servicii intr-un mod transparent si orientat catre client.

Fii altfel, nu doar un altul! Asta incercam sa inspiram clientilor, furnizorilor dar si oamenilor din echipa noastra, ba mai mult, si proceselor din interiorul Service-ului. Asta ne ajuta sa oferim cea mai buna calitate la costuri rezonabile. Inspiram toti partenerii sa fie intr-o continua perfectionare, masuram performanta si o recompensam pe masura.

Urmariti cum evolueaza

Vedeti mai multe detalii legate de service-ul  auto si lista completa de servicii pe www.smartservicebarlad.ro

Contact

Vrei sa colaboram? Ia legatura cu noi!

Sat Bogesti, Comuna Pogana, Judetul Vaslui

+40 745 546 733, +40 751 158 510

contact@aa-farms.ro

Hai sa pastram legatura!

Una dintre valorile noastre este transparenta, asa ca intreaba-ne orice. Iti vom raspunde cat de curand.