Oua proaspete

Fermele de gaini A&A Farms > Oua proaspete

A&A Farms și-a câștigat deja un renume ca fiind un garant al calității ouălor produse, care satisfac cerințele clienților și care se aliniază rigorilor legislative din domeniu.

Desigur, acest lucru nu ar fi posibil dacă nu am crede cu tărie în niște principii sănătoase și dacă nu ne-am ghida după un set de valori pe care le respectăm cu sfințenie.

De-a lungul timpului, ne-am păstrat cu fermitate angajamentul de a păstra naturalețea produselor noastre. Asta presupune crearea și îngrijirea unui habitat natural pentru găinile ouătoare, în condiții de biosecuritate.

Recoltarea ouălor la A&A Farms se face cu utilaje proprii farm-packere,care realizează așezarea automată a ouălor în cofraje.

Colectarea ouălor de la cele 2 ferme aparținând A&A Farms și transportul la centrul de sortare se face cu utilaje proprii, echipate corespunzător.

Sortarea este un proces important, care contribuie la marketingul produselor, clarificând valorile cantitative si calitative ale ouălor proaspete. Dintre toate operațiunile cea mai delicată este sortarea acestora cu ajutorul unei mașini speciale

Verificarea calitativă a ouălor (ovoscopia) poartă și denumirea de proba mirajului, prin care ouăle sunt examinate într-un fascicul de raze luminoase. Acest examen determină calitatea ouălor, prin analizarea unor proprietăți precum integritatea și transparența cojii, mărimea camerei de aer, forma și poziția gălbenușului și transparența albușului.

  • Rasa de gaini

    Isa Brown

  • Numar de ferme

    2

Calitatea determină acceptabilitatea produselor de către potențialii clienți. Calitatea ouălor și stabilitatea în timpul depozitării sunt determinate de structura fizică și compoziția chimică.

Pentru a întări angajamentul nostru față de ingrediente naturale și produse excepționale, ne preocupă bunăstarea animalelor noastre și, ca urmare, implementăm toate măsurile pentru a ne asigura că acestea au parte de cea mai bună îngrijire posibilă.

Prin sortare, ouăle se împart în două categorii : A și B. Prima categorie este destinată consumului uman, iar cea de a doua industriei. Ouăle destinate consumului uman sunt clasate în funcție de greutate, existând ouă XL (foarte mari, peste 73 de grame), L (mari, cu o greutate între 63 și 73 de grame), M (medii, 53-63 grame), S (mici, cu o greutate sub 53 de grame). Desigur, valoarea energetică și calorică depind de aceste caracteristici ale greutății, dar certă este calitatea ouălor pe care A&A Farms le sortează.

Ne indreptam toata atentia asupra grijii pentru pasari iar rezultatul se concretizeaza intr-un produs viu si sanatos.

Păsările noastre sunt crescute într-un mediu cu climat controlat, fapt care le permite să fie în siguranță față de animalele de pradă și de bolile potențiale. Condițiile de microclimat sunt asigurate de un sistem automat integrat de ventilaţie, încălzire şi iluminat, iar sistemul de adăpare este conceput pentru a asigura apa necesară 24 ore/zi. Personalul nostru veterinar supraveghează efectivele zi de zi și asigurăsănătatea și buna dezvoltare a găinilor.

A&A Farms se străduiește și reușește să fie lider în managementul calității din industria noastră.

Ca rezultat, de multe ori depășim standardele pentru a asigura satisfacția clienților noștri care primesc cele mai bune produse disponibile. Consumatorii noștri sunt asigurați de faptul că produsele pe care le achiziționează sunt sănătoase, delicioase și, mai presus de toate au fost obținute în condiții de siguranță.

Colectarea, sortarea, marcarea, ambalarea și distribuția ouălor respectă toate reglementările din domeniu, toate aceste procese fiind dirijate de un personal profesionist.

Este important ca personalul să stăpânească toate aceste informații pentru a înțelege specificul ouălor și cum trebuie tratate în anumite situații. De aceea, A&A Farms are o echipă de specialiști care lucrează împreună pentru a livra produse sigure, dar și pentru a crea un mediu propice dezvoltării armonioase a găinilor ouătoare.

Pledăm pentru creșterea găinilor ouătoare în cele mai bune condiții și știm că, fără asigurarea acestora, produsele noastre nu ar mai fi la fel. Prin urmare, vom continua să ne îmbunătățim mereu sistemele, să fim la curent cu noile tehnologii, astfel încât păsările noastre să aibă cea mai bună casă și să crească într-un mediu în care se simt îngrijite. Implementăm un sistem de creștere organic, fiindcă ne pasă de sănătatea clienților noștri și, implicit, de sănătatea noastra.

Contact

Vrei sa colaboram? Ia legatura cu noi!

Sat Bogesti, Comuna Pogana, Judetul Vaslui

+40 745 546 733, +40 751 158 510

contact@aa-farms.ro

Hai sa pastram legatura!

Una dintre valorile noastre este transparenta, asa ca intreaba-ne orice. Iti vom raspunde cat de curand.