De unde am plecat

Fermele de gaini A&A Farms > De unde am plecat

A&A Farms, unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniul zootehnic din zona Moldovei.

Inca din 1999, cand ne-am inceput activitatea, misiunea noastra a fost de a revitaliza economia locala si de a capacita tinerii sa vrea sa devina fermieri, setand un exemplu pentru acestia si oferindu-le suportul moral de care au nevoie pentru a incepe. Prima activitate intreprinsa a fost crestere a gainilor ouatorare, in cadrul fostului CAP de ovine din Comuna Pogana, caruia i-am adus modificarile necesare pentru a functiona adecvat.

Bineinteles ca drumul parcurs de companie nu a fost unul lin, si inca din primii ani, dezvoltarea a fost destul de anevoioasa. Din cauza a numerosi factorilor locali, am fost nevoiti sa ne relocam in fosta ferma de ovine Bogesti, pe care, in schimb, am cumparat-o. Cu toate acestea, datorita unui personal de incredere si doritor de dezvoltare am reusit sa punem bazele unor noi ferme si sa incubam solutii pentru un viitor prosper, atat pentru firma cat si pentru comunitate.

Am creat un microclimat guvernat de angajati responsabili, care-si doresc sa creasca, dar si care lucreaza in echipa, fiind orientati catre solutii.

Bunastarea personalului nostru, prioritatea pe ordinea de zi.
Ne dorim sa promovam tinerii angrenati in aceasta activitate si sa cream o simbioza orientata catre dezvoltare.

Investiţii realizate local, strict necesare pentru dezvoltarea comunitatii.
Alegem sa investim local si sa intoarcem grija pe care ne-o poarta comunitatea sub forma de plus valoare. Consideram ca doar prin incurajarea investitiilor din mediul privat putem eradica neajunsurile si, pe termen lung, sa construim o noua fata pentru judetul Vaslui care sa dainuie in mentalul colectiv.

Activitatea noastra principala este reprezentata de cresterea gainilor ouatoare, dar acordam aceeasi atentie si celorlalte arii de activitate, construite mai mult sau mai putin in jurul celei principale. Astfel ca ca strategia noastra de crestere este una de diversificare, iar acest lucru poate fi vizibil in ascensiunea firmei si in proiectele de viitor.

Diversificarea activitatii adauga noi produse in portofoliul A&A Farms si ne ajuta sa construim un lant inchis in domeniul cresterii de pasari ouatoare. Acest lucru asigura o trasabilitate a produselor mult mai mare, reusind astfel sa garantam calitatea tuturor produselor noastre. In cele ce urmeaza, puteti urmari un fir cronologic al cresterii noastre de la inceput si pana maine.

icon-19991.png

Infiintare A&A Farms

S.C. A&A FARMS S.R.L, societate ce are ca obiect de activitate creşterea păsărilor, a fost înfiinţata in anul 1999, cu sediul in localitatea Bogeşti, comuna Pogana, judeţul Vaslui.

5-4.jpg
icon-20021.png

Ferma Bogesti

In anul 2002 S.C. A&A FARMS S.R.L a achiziţionat prin licitaţie publică ferma zootehnică Bogeşti, comuna Pogana. Această fermă a fost construită între anii 1970-1975, destinată iniţial pentru creşterea si exploatarea ovinelor.

gaini-reformate-CF.jpg
icon-2005.png

Proiect SAPARD

In anul 2005 a fost accesat un proiect, care a fost finalizat in decembrie 2005, ceea ce a însemnat demararea activităţii in ferma Bogeşti, prin creşterea tineretului de inlocuire, in condiţii tehnologice foarte bune, necesar pentru popularea halei de găini ouătoare exploatate la sol, în ferma Bogeşti.

grau-si-porum.jpg
icon-2007.png

Proiect SAPARD

Prin acest nou proiect S.C. A&A FARMS S.R.L a ajuns la o capacitate de producţie maxima, avand in vedere că investiţiile realizate in fermă, prin implementarea celor două proiecte SAPARD, s-au facut pe hale existente,a caror capacitate de cazare este data de suprafata construita.

4-5.jpg
icon-2014.png

Ferma Marasesti

A fost finalizata Ferma Marasesti, unitate nou realizata in conformitate cu ultimele standarde in industrie

bg_7.jpg
icon-2018.png

SMARTservice Barlad

Diversificarea activitatii in afara sferei zootehnice.

smart-service-1.jpg
icon-2019.png

Pui crescuti in aer liber

Finalizarea fermei pentru cresterea puilor in aer liber si livrarea primei serii de pui catre beneficiar.

pui-free-range.jpg
icon-2020.png

Fabrica de nutreturi combinate

Se finalizeaza fabrica de nutreturi combinate, obiectiv ce ne asigura in totalitate necesarul de furaje.

siloz.jpg

Realizari

icon-ferma-1.png

3

Ferme proprii

icon-persoana2.png

1

Clienti fericiti

ico_14.png

25

Utilaje

ico_15.png

400

Hectare

Ce parere au oamenii:

Contact

Vrei sa colaboram? Ia legatura cu noi!

Sat Bogesti, Comuna Pogana, Judetul Vaslui

+40 745 546 733, +40 751 158 510

contact@aa-farms.ro

Hai sa pastram legatura!

Una dintre valorile noastre este transparenta, asa ca intreaba-ne orice. Iti vom raspunde cat de curand.